برای طول عمر بیشتر و صدمه ندیدن لایه نچسب داخل قابلمه و تابه ، همیشه قبل از حرارت دادن ، یک قاشق چای خوری روغن مایع به تمام سطح داخلی آنها بمالید.
از نگهداری غذاهایی که دارای نمک فراوان بوده یا دارای حالت اسیدی یا قلیایی هستند ( مانند غذاهایی که در آنها از سرکه ، آبلیمو و آبغوره استفاده شده ) به مدت طولانی درون ظروف جدا خودداری کنید.
از کفگیر ، ملاقه و سایر ابزار های فلزی آشپرخانه که لبه تیز دارند استفاده نکنید. زیرا موجب خراش و صدمه دیدن پوشش داخلی نچسب خواهد شد.
هرگز آب سرد را بلافاصله داخل ظروف داغ نریزید . بگذارید ظروف در آب کف ولرم به آرامی خنک شود.
برای شستشوی ظروف نچسب تنها از اسفنج و پارچه لطیف استفاده کنید . اگر غذا سوخت و به کف ماهیتابه یا قابلمه شما چسبید ، مقداری آب در آن ریخته و صبر کنید تا ماده غذایی آرام آرام از کف آن جدا شود سپس به آسانی قابل شستشو خواهد بود .
حداکثر دمای حرارت برای ظروفی که دارای لایه ی سرامیک ، تفلون و یا گرانیت می باشد ، 250 درجه سانتیگراد است. در صورت استفاده از حرارت بیش از 300 درجه سانتیگراد . سطوح نجسب آسیب خواهند دید .