ظروف چینی
ظروف چینی یکی از بهترین ظروف غذا می باشند.این نوع ظروف کاملا بهداشتی است و استفاده از آن ها اشتها را تحریک و باعث وجدو نشاط انسان می گردد و همین امر موجب پیشگیری از بیماری ها خواهد شد البته به شرطی که از ظروف چینی با کیفیت استفاده نمائیم.انتخاب ظروف چینی با توجه به نوع پذیرایی صورت می گیرد. مثلا برای مراسم رسمی و پذیرایی از میهمانان خاص معمولا از رنگها و نقوش کلاسیک و برای استفاده مدام و روزانه از سرویس های چینی با رنگهای شاد و اشتها آور استفاده می شود.
ظروف چینی و ویژگی های
نه تنها زیبایی بلکه کیفیت ظروف چینی نیز باید مورد توجه باشد،از قبیل سبکی، شفافیت و براقیت، مقاومت در برابر ضربه و شوکهای حرارتی، ثابت ماندن طرح و نقش پس از شستشو در ماشین ظرفشویی و بهداشتی بودن ظروف و…
ظروف چینی با کیفیت
سرویس های چینی با کیفیت، معمولا سبک و در عین حالبسیار سخت می باشند. مقاومت و سختی لعاب و بدنه در برابر خط و خش و استقامت لبه در مقابل ضربه که معمولا موجب لب پر شدن ظرف می گردد، از جمله مزایای کیفی ظروف چینی مرغوب به شمار می آید. بعلاوه چینی با کیفیت مطلوب، در مقابل شوک های حرارتی مقاوم بوده و در درجه حرارت بالای فرهای خانگی و صنعتی دچار ترک خوردگی نمی شود.
به همین دلیل بهداشت ظروف چینی نیز به اندازه بهداشت مواد غذایی مورد مصرف در آنها اهمیت دارد و مواد اولیه ای که در ساخت این ظروف بکار گرفته می شود می بایست سالم و مناسب تماس با مواد غذایی باشد.اداره بهداشت این مسئله را کنترل می کند، لذا لازم است در هنگام خرید به وجود علامت بهداشت و استاندارد روی بسته بندی این ظروف توجه فرمایید.
خرید ظروف چینی
در هنگام خرید سرویس چینی ، توجه به نام تجاری و برند محصول می باشد برندهای با قدمت بالای ظروف چینی که در طول سالها کیفیت محصولات و خدمات پس از فروش خود را دارند بسیارمناسب تر از خرید محصولات چینی های وارداتی بی نام و نشان می باشد.